Тиждень педагогічної зрілості

Щороку  з метою професійного зростання

в міжатестаційний період, активізації

творчості вчителів та поширення

передового педагогічного досвіду 

в Санковецькому НВК  проводиться  

Тиждень педагогічної майстерності

«Я -  атестуюсь». 

Така нетрадиційна форма науково-методичної роботи сприяє активізації роботи  всього педагогічного колективу, спонукає до творчості, постійної самоосвіти, активного впровадження інноваційних технологій у навчально-виховний процес.

З метою поширення передового педагогічного досвіду вчитель зарубіжної літератури  провела відкритий урок у 9 класі «І. Гібсен «Ляльковий  дім», на якому показала рівень пізнавальної активності учнів.

На педагогічній виставці-ярмарку «Інновації у навчанні» вчителі не тільки представляли свої розробки уроків, але і мотивували обрані ними форми і методи, аналізували їх ефективність та вплив на результативність навчально-виховного процесу в цілому.

 З метою збагачення професійних інтересів та виявленню і узагальненню передового педагогічного досвіду вчитель основ здоров’я  провела  майстер-клас на тему «Формування  моделі компетентного вчителя».

Результатом проведення методичного тижня стало проведення засідання круглого столу «Грані майстерності»,  на якому заступник директора з НВР ознайомила колег з досвідом роботи вчителів, які атестуються,   презентували свої творчі доробки .У процесі узагальнення результатів роботи вчителів заступник директора з НВР Агапієва Н.О. зачитала  педагогічні характеристики вчителів, які атестуються.

У заключному слові   директор НВК Андрійчук Р.В.  подякувала  колегам за підготовку матеріалів, презентації досвідів  і побажала їм  високих  досягнень у подальшій роботі.